Autoriserte elektrikere til hjemmet

Smarte skreddersydde løsninger for ditt private hjem

Næring Kontakt oss

Våre tjenester for privatbolig

Ikon - hus

Nybygg og renovering

Har du planer om å bygge nytt eller renovere? Våre autoriserte elektrikere gir deg skreddersydde og fleksible elektroløsninger etter dine ønsker og behov. 

Ikon - lyspære

BELYSNING

Riktig belysning utgjør mye for inneklimaet og atmosfæren i boligen. Vi skreddersyr lys for bruk både ute- og innendørs. Vi hjelper deg gjerne design og oppdatering av lyskilder.

Ikon - varme i hus

Varme

Våre elektrikere har lang erfaring med montering og installasjon av varmekabler, varmematter, varmefolier og andre varmekilder. Vi hjelper deg med å oppnå en behagelig innetemperatur på en energieffektiv måte.

Ikon - smarthus

SMARTHUS

Ta kontroll over det elektriske anlegget. Smarthus er et samlebegrep på et automatisk styringssystem for lys, varme, sikkerhet og ventilasjon i boligen. Få full oversikt og kontroll over strømforbruk, lys- og varmestyring med enkle brytere i boligen eller via mobiltelefonen.

Ikon - sikring

OPPGRADERING AV SIKRINGSSKAP

Har du et gammelt sikringsskap som bør oppgraderes til dagens standard? Gamle sikringsskap med skrusikringer tilhører gammel og utdatert teknologi og bør byttes ut til moderne skap med Jordfeilautomater og overspenningsvern. 

Jordfeilautomater beskytter mot farlige berøringspenninger og reduserer faren for brann. Overspenningsvern beskytter anlegget mot lynnedslag og overspenninger fra nettet.

Ikon - elbil

ELBIL-LADER

Dyrud Elektro installerer ladeløsningen for ditt behov. Vi har høy kompetanse innen de forskjellige ladesystemene, og hva som er viktig å tenke over ved installasjon og bruk.

Ikon - liste

EL-KONTROLL

Vi har sertifiserte elektrikere som kan gjennomføre El-kontroll Bolig. Etter endt elkontroll vil det foreligge en rapport som gir status på din elektroinstallasjon. Nå evt. avvik blir utbedrett vil dette kunne gi rabatt på forsikringen. Elkontroll i bolig gjelder i 5 år. 

NB! det er du som eier av bolig som er ansvarlig for installasjonen.

Ikon - solcelle

SOLCELLE

Benytt deg av solens energi og konverter sollys direkte til strøm. Vi finner løsningene som passer deg og din bolig best. Kontakt oss for en hyggelig prat om våre solcellele løsninger. Visste du at du kan søke om tilskudd fra Enova ved installasjon av solcelle installasjoner?

Ikon - webkamera

Boligalarm / KAMERA

Vi tilbyr alarmløsninger for innbrudd, brann og vannlekkasje. En alarm overvåker alle rom og innganger. Når du er hjemme kan du likevel bevege deg fritt med skallsikring, og få varsel om noen prøver å ta seg inn.

Brannvarslere oppdager raskt både røyk og høytemperatur. Med rett sensor kan vannlekkasjer lett oppdages for å unngå store skader.

Kameraovervåking gir deg kontroll 24 timer i døgnet og kan brukes til en rekke formål både inne og utendørs. Passer ypperlig for deg som vil sikre egen bolig, hytte, parkeringshus, inngangsparti og lignende.

Vi skreddersyr løsninger for ditt behov. Du kan betjene systemene via app, betjeningspaneleller fjernkontroll.

 

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller motta et tilbud?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov!

Kontakt oss i dag!