Elektrotjenester for næring og industri

Dyrud Elektro utfører alt innen elektrotjenester for store og små bedrifter i Vest-Telemark

Privat Kontakt oss

Løsninger for næring og industri

Ikon - blokk

Nybygg og renovering

Dyrud Elektro har lang erfaring innen industri- og næringsmarkedet. Med mange referanseprosjekt som utførende innen elektro etter mange år i bransjen. 
Vi kan bistå med råd og veiledning for å gi ditt prosjekt det beste utgangspunktet for et solid elektrisk anlegg etter dine behov.

Ikon - hneder og hus

Serviceavtale

Vi tilbyr serviceavtaler for bedrifter som trenger regelmessig hjelp av elektriker. Våre autoriserte elektrikere står klare til å hjelpe din bedrift og vil rykke ut ved behov. Næringsbygg har lovpålagt krav om internkontroll og må ha en jevnlig kontroll av det elektriske anlegget. Med en serviceavtale/rammeavtale vil din bedrift ha dekket dette kravet og sikre god «oppetid».

Ønsker du å inngå serviceavtale? Kontakt oss for mer informasjon.

Ikon - lyspære

Belysning og varme

Inneklimaet er viktig for både komfort, effektivitet, produktivitet og trivsel på arbeidsplassen. Med vårt brede produktspekter hjelper vi deg med å optimalisere lys- og varmekilder med smarte, skreddersydde løsninger tilpasset hvert individuelle rom.

Ikon - elbil

Elbil ladestasjon

Vi kan tilby forskjellige løsninger. Fra enkle ladere til større systemer med betaling og overvåkningssystemer. Kontakt oss for mer informasjon så finner vi den beste løsningen for deg.

Ikon - elektrisk

Svakstrøm og alarm

Vi installerer og rehabiliterer alt som omhandler svakstrøm innenfor næring. Herunder brann- og alarmanlegg, adgangskontroll, fibernett og tele- og data. Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter og løsninger for din virksomhet.

Ikon - Solcelle

Solcelle

Tenker din virksomhet grønt? Solen er vår reneste kilde for energi. Mange næringsbygg i Norge har tak med et stort potensial for solcellepaneler. Kontakt oss for å finne løsningen som passer din bedrift best. Vi leverer kun utstyr av høy kvalitet med gunstige garantiløsninger.

Ikon - temperatur

Termografering og El-kontroll

Det er viktig og nødvendig med gode rutiner på kontroll av virksomhetens el-anlegg. Vi har fagkunnskap og grundige sjekklister ved utførelse av fullstendig EL-kontroll og termografering av bedriftens elektriske anlegg. Ved bruk av termografering kan vi lokalisere eventuelle problemer uten å koble fra strømmen.

Ikon - gatelykt

Vei- og gatelys

Dyrud Elektro lyser opp små og store veistrekninger i Vest -Telemark. Vi tilbyr service, installasjon og komplette løsninger for små og store prosjekter som omhandler vei- og gatelys. Vi stiller med egen lift.

Ikon - Kameraovervåkning

Kamera overvåkning

Vi tilbyr kameraovervåkning til industri- og næringsmarkedet. Bevar sikkerheten over hele arbeidsplassen med skreddersydde og smarte løsninger. Uansett formål – vi har kvalitetsutstyret som dekker dine behov.

 

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller motta et tilbud?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov!

Kontakt oss i dag!